Bestemming Gerlos

Gerlos is een geliefde en zeer bekende wintersportplaats onder Nederlanders en ligt op een hoogte van 1300 meter in het Zillertal. Zillertal beschikt over 174 moderne liften en minimaal 671 kilometer aan piste, waarvan 84 km zwart, 418 km rood, 169 km blauw. Via nieuwe afdalingen komt u, na een geweldige dag skiën, gemakkelijk terug in het dal.

Gevorderden gaan zich in Gerlos zeker niet vervelen. Er is een Hot-Zone Snowpark aanwezig. Dit snowpark heeft een grote van 30.000 m² en heeft alles wat een freestyler zoekt. Als kers op de taart is er een 100 meter lange halfpipe.

Naast de vele pistes, is Gerlos ook populair vanwege de gezellige après-ski. Er zijn veel gezellige bars en discotheken zoals de Little London, Cin Cin, Luigi’s Turbobar en de discotheek Country Club. Wanneer de schemering zijn intrede doet, dan gaat de tapkraan open en komt iedereen samen in het dorp.

SCHRIJF NU IN!!

 

Aboard facebook button

Gerlos is heet!

Wat kun je verwachten?
Een super gezellige wintersport met 100 andere wintersportliefhebbers die als geen andere weten wat een wintersport teweeg kan brengen! Lekker vroeg de piste op, de hele dag actief bezig zijn op je skies of op je snowboard, daarna de gezelligheid in duiken tijdens de après-ski! En dat 6 dagen lang! Gedurende de week zullen er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd, waar jij als A-boarder aan mee kan doen, maar alles is geheel vrijblijvend. Kortom, alles mag, maar niets moet! Hoe meer zielen, hoe mee vreugd!

Voor wie is het?
A-board gaat dit jaar met groep van ongeveer honderd personen in de leeftijd van gemiddeld 25+ richting Gerlos. Dus heb jij onwijs zin in een gezellige wintersport met vele extra’s, dan ben je bij A-board aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je alleen bent of met een groepje vrienden mee wilt, het kan bij A-board. Als je met een groep vrienden gaat, kunnen jullie je als groep inschrijven bij A-board. Ga met een kleinere groep of alleen, dan zal je worden ingedeeld, wat natuurlijk een leuke gelegenheid is om nieuwe mensen te leren kennen.
Hoe werkte het?
Hoe eerder je boekt des te meer keuze je hebt. Maak dus snel je groepje compleet! Mocht je nou met z’n 2-en zijn, en een eigen appartement willen, dat kan natuurlijk dat gaat op aanvraag. Ook in je eentje ben je welkom, wij zorgen dat je ingedeeld wordt met andere die zich ook in hun eentje hebben opgegeven.

Op ons boekingsformulier(binnenkort online!) kun je al je wensen kwijt, zoals materiaal huur en lessen.

Apresski / Parties?
Onder de Nederlanders is Gerlos de meest geliefde stad om te après-skiën. In bijna alle bars is dan ook Nederlands personeel en er komen geregeld Nederlandse artiesten langs!

Luigi’s Turbobar: Één van de populairste bars in Gerlos, de echte après-ski sfeer zit er hier flink in! Het hoogtepunt van elke avond is dat de baas zelf ook nog een klein optreden laat zien, wie in Gerlos is moet in Luigi’s Turbobar zijn geweest!

Little London: Little London is niet te missen als je door het centrum loopt, als je van een afstandje komt aanlopen staat een Londonse guarden op je te wachten! Er komen hier veel Nederlandse artiesten en ook het personeel is Nederlands! Wie Little London binnenkomt kan er gerust vanuit gaan de avond te eindigen met een romance.

Cin Cin: Ligt die Duitse taal jou niet helemaal? Dan kan je ook terecht bij Cin Cin, ook hier werkt Nederlands personeel en komen vooral Nederlandse feestgangers. Na het skiën wordt de avond hier al vroeg ingeluid onder het genot van een drankje!

Country Club: De Country Club is de enige discotheek in Gerlos. Als alle bars hun deuren sluiten is deze discotheek DE plek waar iedereen nog tot diep in de nacht kan doorfeesten en drinken!

Halli Galli: In Gerlos lopen vooral veel mannen rond en weinig vrouwen maar wil jij als man toch nog aan je behoeftes komen dan is er de Halli Galli. Dit is de enige stripclub in Gerlos. Hier dansen de schaarst geklede vrouwen op de bar tot diep in de nacht!

Wat kun je verwachten van Gerlos  

Apresski / parties gehalte 100%
Apresski tenten 99%
Clubs 50%
Famillies 30%
Vrouwen 60%
mannen 40%