Weekplanning

Het team van A-board is nog druk bezig om weer een geweldige weekplanning voor jullie in elkaar te zetten. Net zoals voorgaande jaren kan ervan uitgegaan worden dat de week weer vol leuke activiteiten, feesten zitten, zoals gratis clinics en themafeesten, gratis entree bij de leukste clubs en nog veel meer!

Even alle foute barren in Gerlos op een rijtje:

Luigi’s Turbobar: Één van de populairste bars in Gerlos, de echte après-ski sfeer zit er hier flink in! Het hoogtepunt van elke avond is dat de baas zelf ook nog een klein optreden laat zien, wie in Gerlos is moet in Luigi’s Turbobar zijn geweest!

Little London: Little London is niet te missen als je door het centrum loopt, als je van een afstandje komt aanlopen staat een Londonse guarden op je te wachten! Er komen hier veel Nederlandse artiesten en ook het personeel is Nederlands! Wie Little London binnenkomt kan er gerust vanuit gaan de avond te eindigen met een romance.

Cin Cin: Ligt die Duitse taal jou niet helemaal? Dan kan je ook terecht bij Cin Cin, ook hier werkt Nederlands personeel en komen vooral Nederlandse feestgangers. Na het skiën wordt de avond hier al vroeg ingeluid onder het genot van een drankje!

Country Club: De Country Club is de enige discotheek in Gerlos. Als alle bars hun deuren sluiten is deze discotheek DE plek waar iedereen nog tot diep in de nacht kan doorfeesten en drinken!

Halli Galli: In Gerlos lopen vooral veel mannen rond en weinig vrouwen maar wil jij als man toch nog aan je behoeftes komen dan is er de Halli Galli. Dit is de enige stripclub in Gerlos. Hier dansen de schaarst geklede vrouwen op de bar tot diep in de nacht!

Like onze pagina! Gedurende de week houden we je op de hoogte van alle places to be!!

Aboard facebook button